English French Spanish

Renovació de Consell Rector de la FECEC

Llegeix més...El passat 27 de juny de 2017, la Federació de Cooperatives d'Ensenyament de Catalunya va celebrar la seva assemblea ordinària anual a l'escola Solc de Barcelona. Aquesta trobada anual, que va transcórrer amb la normalitat democràtica de la nostra federació, va permetre aprovar la memòria d'activitats anual i el pressupost i programa pel curs 2017-2018.

Alumnes.Coop a tv3

Llegeix més...Aquí podreu verue el reportatge emès al Telenotícies migdia del passat 20 de juny de 2017 sobre Alumnes.Coop. En aquest reportatge s'expliquen com són i com funcionen les diferents cooperatives d'Alumnes.

L'Assemblea d'Alumnes.Coop en vídeo

Llegeix més...Aquest és el vídeo resum de l'assemblea d'Alumnes.Coop celebrada el passat 18 de maig de 2017 on es va fer el balanç del seu primer any de funcionament a l'Auditori de la Universitat Pompeu Fabra de la Ciutadella. La dada més rellevant ha estat l'increment de membres de la federació en un sol curs acadèmic, de 60 a 84 cooperatives, fet que representa un creixement del 40%. Aquesta assemblea va ser presidida per Gala Llopis, presidenta d’Alumnes.Coop.

La festa dels qui estimen les paraules als XXV jocs florals de les EscolesCoop

Llegeix més...Aquest 2017, les escoles cooperatives de Catalunya, Illes Balears i del País Valencià han tornat a celebrar la festa dels qui estimen les paraules, els jocs florals i que enguany arriba a la 25a edició. Aquesta celebració especial ha reunit a més de 225 persones entre els premiats, representants de les escoles i familiars dels alumnes guanyadors.

La federació de cooperatives d’alumnes creix un 40% en un any

Llegeix més...
● L’Assemblea de la Federació de Cooperatives d'Alumnes de Catalunya, Alumnes.Coop, ho constata després de passar en un any de 60 a 84 membres

● Es presenta una eina que facilita l'accés al finançament de les Alumnes.Coop través de la FeCEC, COOP57 i Doble Via que es posarà en marxa el pròxim curs 2017-18
● L'Assemblea ha propiciat l’intercanvi d’experiències amb l’objectiu d’afavorir la intercooperació entre els membres

 

Barcelona, 18 de maig de 2017. La Federació de Cooperatives d'Alumnes de Catalunya, Alumnes.Coop ha fet balanç del seu primer any de funcionament a l'Auditori de la Universitat Pompeu Fabra de la Ciutadella. La dada més rellevant ha estat l'increment de membres de la federació en un sol curs acadèmic, de 60 a 84 cooperatives, fet que representa un creixement del 40%. A més, es preveu que a finals d’any s’arribi al centenar de cooperatives. En aquest acte, les cooperatives d'alumnes han estat acompanyades pel secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Josep Ginesta, i el president de la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya, Josep Maria López Fumat. El director de la FeCEC, Joan Segarra, ha donat la benvinguda a l’Assemblea, que ha estat presidida per Gala Llopis, presidenta d’Alumnes.Coop.

Més de 250 inscrits a la II Assemblea d'Alumnes.Coop

Llegeix més...Bona notícia pel les cooperatives d'alumnes de Catalunya que dijous celebren la seva segona assemblea. Ja tenen més de 250 inscrits.

Moltes gràcies a tots i totes  per fer realitat l'emprenedoria real a les escoles!

Aquí teniu el programa:

Els VII Jocs Cooperatius en vídeo

Els alumnes de la Institució Montserrat ens han preparat aquest vídeo magnífic dels jocs cooperatius de les escoles cooperatives de Catalunya.

Segueix-nos a Twitter

Agenda d'activitats

L'agenda de les #escolescoop

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30